EMSHI

Identificaciˇ i Signatura Electr˛nica

Aquest Portal de Serveis TelemÓtics estÓ desenvolupat basat en la tecnologia Java, aixÝ com complint els requisits d'accessibilitat establits per la Llei de Serveis de la Societat de la Informaciˇ i Comerš Electr˛nic, per als llocs web d' Administracions P˙bliques.

Identificaciˇ a la Seu

En aquesta Seu Electr˛nica, s'admeten els segŘents sistemes d'identificaciˇ:

  • Certificat electr˛nic

Firma en la Sede

Aquesta Seu Electr˛nica estÓ integrada amb els segŘents sistemes de signatura:

  • Certificat electr˛nic

Certificats digitals admesos

Els interessats podran identificar-se electr˛nicament davant la EMSHI a travÚs de qualsevol dels sistemes segŘents: Sistemes basats en certificats electr˛nics de ciutadÓ, empleat, representant i empleat p˙blic reconeguts o qualificats de signatura electr˛nica expedits per prestadors inclosos en la llista de confianša de prestadors de serveis de certificaciˇ elaborada pel Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital:

FÓbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT)

Si no posseeix un certificat digital emÚs per la Reial Casa de la Moneda (Fßbrica Nacional de Moneda y Timbre) podrÓ obtindre-ho acÝ

Si vostŔ usa el navegador Firefox i disposa dun certificat digital emŔs per la FNMT importat en el seu navegador per˛ aquest no detecta aquest certificat o obtÚ lerror "Error obtenint la signatura digital de la solĚlicitud", comprove que tÚ el certificat instalĚlat correctament aixÝ com els certificats de la pr˛pia *FNMT. Pot descarregar-los .

Si vostÚ fa servir el navegador Firefox i disposa dun certificat digital emÚs per la FNMT en targeta criptogrÓfica, per˛ el seu navegador no detecta aquest certificat, necessita descarregar i instalĚlar el paquet que proporciona la pr˛pia FNMT. Pot descarregar-ho .

DNI Electr˛nic (DNIe)

╔s possible emprar en aquest portal DNIe. Per als processos de signatura digital amb DNIe, recomanem l'˙s de Firefox, ja que s'han detectat problemes amb Internet Explorer. Per a mÚs informaciˇ sobre el DNI Electr˛nic visite el seu lloc web: http://www.dnielectronico.es.

Autoritat de Certificaciˇ de la Comunitat Valenciana (ACCV)

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per lAutoritat de Certificaciˇ de la Comunitat Valenciana. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria .

AgŔncia Catalana de Certificaciˇ (CatCert)

Si disposa d'un certificat emÚs per l'AgŔncia Catalana de Certificaciˇ CatCert del tipus CPISR o CPX, o les seues variants amb cÓrrec CPISRC o CPCX pot emprar-los en aquest portal. Per obtindre mÚs informaciˇ sobre aquests certificats, pot consultar la seua pÓgina web: http://www.catcert.es.

Empresa Basca Certificats i Signatura Electr˛nica (IZENPE)

En la realitzaciˇ de trÓmits en lÝnia tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per IZENPE. Per a lobtenciˇ daquest certificat, podeu trobar la informaciˇ necessÓria acÝ.

AC Camerfirma

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per AC CAMERFIRMA. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria acÝ.

ANF AC

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per ANF AC. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria acÝ.

ACA - AbogacÝa Espa˝ola

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per ACA AC. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria acÝ.

AC - Uanataca

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per UANATACA AC. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria acÝ.

VinCAsign

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per VINCASIGN AC. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria acÝ.

AC Firmaprofesional

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per AC Firmaprofesional. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria acÝ.

Signatura Digital

Per a poder realitzar signatures digitals Ús necessari instalĚlar l'aplicaciˇ Autofirma. Descarregue la versiˇ mes convenient per a vostŔ:

Validaciˇ Seu Electr˛nica

Per verificar la validesa dels certificats de la Seu electr˛nica del Portal del CiutadÓ pot vostŔ utilitzar el servei VALIDE del Ministeri de la PresidŔncia.

En particular, per validar el certificat de seu seguisca les segŘents instruccions:

  • Una vegada en Valide, prema a "Validar certificats i signatures" i "Validar Certificats Seu".
  • Introdu´sca la direcciˇ del portal del ciutadÓ.
  • Introdu´sca el codi de seguretat.
  • Prema sobre el botˇ "Validar".